4 Aralık 2009 Cuma

ENZA DE PINTO WORKSHOP





Enza De PINTO, daha önce mum modelleme konusunda temel deneyimi olan adayları malzemenin geniş olanaklarıyla tanıştırmak, spesifik durumlara yaratıcı ve teknik çözümler sunmak için 15-17 Aralık 2009’da Şenay Akın Atölye’de!

Enza De Pinto Bari’de doğdu. Tasarım, modelleme, mıhlama, kalemkarlık alanlarında eğitim aldı. Mum modelleme konusunda uzmanlaşmaya karar verdiğinde kuyum ustası Hubert Schuster’in öğrencisi oldu. Önde gelen italyan mücevher firmalarına modelleme ve tasarım danışmanlığı hizmeti verdi. 20 yılı aşkın mesleki tecrübesini çeşitli okullarla yürüttüğü projelerde İtalya, Brezilya, Colombia’da öğrencilerle paylaştı. Halen Instituto Europeo di Design Roma ve „Scuola d’Arte e Mestieri“ Vicenza’da eğitmenlik görevini sürdürüyor.

ATÖLYE ÇALIŞMALARI ÜÇ AYRI BAŞLIK ALTINDA DÜZENLENİYOR:
-mum kullanarak taş yuvası yapımı
-dişi/erkek elemanlı kutular ve bunların kilit sistemleri
-soğuk kalıp yapımı ve buna bağlı yaratıcılık atölyesi

Birbirinden bağımsız olarak işlenecek çalışmalara ister tek günlük, ister kombine olarak katılabilirsiniz. Çalışma saatleri 10 00-18 00 arası, bir saat öğle molası verilecektir.

1 yorum:

Hello Senay,

I met Enza in Vicenza a few years ago and it was an honor to have her as a teacher and as a friend, she really is the best. Please give her my greetings.
I like your work and I think your blog is very nice, Congratulations.

Bruno Reid.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More